3D meten

3D lasermeten

Met behulp van 3D meten leggen we bestaande ruimtes nauwkeurig vast. Ingenieursbureau Pieter Meier is gespecialiseerd in 3D lasermeten voor bouw en interieurbouw. Zo meten we snel en betrouwbaar een winkelruimte of een monument. Maar ook het inmeten van woningen of specifieke onderdelen zoals een trap of een gewelf is prima mogelijk.

Nauwkeurig en doelgericht

U wilt uw project efficiënt en nauwkeurig voorbereiden op productie en uitvoering. Pieter Meier heeft ruime ervaring in complexe bouw- en ontwerpprocessen. Met deze kennis kunnen we doelgericht 3D lasermeten; zo krijgt u de relevante informatie en geen Gigabytes aan data die maar moeilijk is te doorgronden.

3d meten

Voorkom verrassingen

Het is algemeen bekend dat wijzigingen in een ontwerp in een laat stadium niet alleen kostbaar zijn, maar ook de planning onder druk zetten. En omdat bestaande bouwtekeningen zijn vaak onduidelijk en onnauwkeurig zijn, kunt u het best een in een vroeg stadium het gebouw of het interieur 3D meten.

bestaande bouwtekeningen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U wilt snel aan de slag met uw bouwproject. Ingenieursbureau Pieter Meier helpt u snel op weg met de juiste informatie van het bestaande gebouw.

Neem contact op en krijg antwoord op al uw vragen.

Contact

Bekijk ook »

winkelinterieur meten

Winkelinterieur meten

Den Bosch

Verbouw van retail begint met het bestaande winkelinterieur te meten en tekenen. Zo ook voor de nieuwe vestiging van Ace & Tate in Den Bosch.

Winkelinterieur meten

3D Meting Winkelpand

Antwerpen – België

3D meting van een winkelpand op de Keyserlei in Antwerpen. De monumentale trap kon nauwkeurig in kaart worden gebracht

Winkelpand Antwerpen
villa het spieghel bussum

Inmeting Villa Het Spieghel

Bussum

In opdracht van VOCUS architecten is deze villa 3D gemeten en getekend. Een betrouwbaar uitgangspunt voor de geplande renovatie en verbouw.

Villa Het Spiegel
winkelpand eindhoven

3D Meting winkelpand

Eindhoven

Ter voorbereiding op de verbouw tot Amerikaanse diner een inmeting van de begane grond van een enorm winkelpand aan de Markt in Eindhoven.

Winkelpand Eindhoven