Verhuisd!

Verder in Noorwegen

Vanaf 2022 gaan we verder in Noorwegen. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap.

Hoewel we minder op locatie in Nederland kunnen werken, blijven we uiteraard beschikbaar voor engineering en uitwerking van scans op afstand.

Neem contact op

3D meten

3D lasermeten

Met behulp van 3D meten leggen we bestaande ruimtes nauwkeurig vast. Ingenieursbureau Pieter Meier is gespecialiseerd in 3D lasermeten voor bouw en interieurbouw. Zo meten we snel en betrouwbaar een winkelruimte of een monument. Maar ook het inmeten van woningen of specifieke onderdelen zoals een trap of een gewelf is prima mogelijk.

Nauwkeurig en doelgericht

U wilt uw project efficiënt en nauwkeurig voorbereiden op productie en uitvoering. Pieter Meier heeft ruime ervaring in complexe bouw- en ontwerpprocessen. Met deze kennis kunnen we doelgericht 3D lasermeten; zo krijgt u de relevante informatie en geen Gigabytes aan data die maar moeilijk is te doorgronden.

3d lasermeten

Voorkom verrassingen

Het is algemeen bekend dat wijzigingen in een ontwerp in een laat stadium niet alleen kostbaar zijn, maar ook de planning onder druk zetten. En omdat bestaande bouwtekeningen zijn vaak onduidelijk en onnauwkeurig zijn, kunt u het best een in een vroeg stadium het gebouw of het interieur 3D meten.

bestaande bouwtekeningen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U wilt snel aan de slag met uw bouwproject. Ingenieursbureau Pieter Meier helpt u snel op weg met de juiste informatie van het bestaande gebouw.

Neem contact op en krijg antwoord op al uw vragen.

Contact

Gerelateerde projecten