Laserscannen

Laserscannen

Om een complexe omgeving in detail vast te leggen maken we gebruik van laserscannen. Met behulp van 3D-laserscannen kan de veel informatie in korte tijd worden verzameld. Denk hierbij niet alleen aan monumenten, maar ook aan allerlei andere bouwprojecten. Want starten met de juiste “as-built” informatie voorkomt verrassingen.

laserscannen

Verwerken Pointcloud

Ingenieursbureau Pieter Meier levert de point cloud en maakt tekeningen van de bestaande toestand op basis van de 3D-scan. Daarbij profiteert u van onze ervaring in complexe bouw- en ontwerpprocessen, want we weten welke informatie relevant is. Zo heeft u snel en betrouwbaar de juiste gegevens om te starten met uw renovatie of verbouw project.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U wilt snel aan de slag met uw bouwproject. Ingenieursbureau Pieter Meier helpt u snel op weg met de juiste informatie van het bestaande gebouw.

Neem contact op en krijg antwoord op al uw vragen.

Contact

Bekijk ook »

laserscan rijksmonument

Laserscan Rijksmonument

Zutphen

Tekenwerk op basis van een laserscan als basis voor het ontwerp en aanpassing aan trappenhuis en zijgevel.

Laserscan Rijksmonument
villa het spieghel bussum

Inmeting Villa Het Spieghel

Bussum

In opdracht van VOCUS architecten is deze villa 3D gemeten en getekend. Een betrouwbaar uitgangspunt voor de geplande renovatie en verbouw.

Villa Het Spiegel
inmeten en tekenen historisch pand

Inmeting historisch pand

Middelburg

Van dit huis in Middelburg ontbraken de tekeningen in het bouwdossier. In opdracht van de eigenaars is het huis ingemeten en getekend.

Historisch pand
winkelinterieur meten

Winkelinterieur meten

Den Bosch

Verbouw van retail begint met het bestaande winkelinterieur te meten en tekenen. Zo ook voor de nieuwe vestiging van Ace & Tate in Den Bosch.

Winkelinterieur meten