Verhuisd!

Verder in Noorwegen

Vanaf 2022 gaan we verder in Noorwegen. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap.

Hoewel we minder op locatie in Nederland kunnen werken, blijven we uiteraard beschikbaar voor engineering en uitwerking van scans op afstand.

Neem contact op

Pieter Meier

3D capture ingenieur

Meten, documenteren, tekenen.

U wilt snel van start met uw bouwproject. Ingenieursbureau Pieter Meier helpt u met doelgerichte documentatie van het bestaande gebouw snel op weg.

Met behulp van 3D lasermeten wordt de ruimte nauwkeurig vastgelegd. Daarnaast brengen 360 beelden de bestaande toestand eenvoudig in beeld.

U krijgt betrouwbare tekeningen, compleet beeldmateriaal en -indien gewenst- een interactieve VR tour. En zo kunt u de relevantie informatie eenvoudig delen met uw team en partners.

Kennis van het proces

Pieter Meier heeft jarenlange ervaring met (complexe) ontwerp processen. Dus de uitdagingen die u te wachten staan zijn bekend. Niet de hoeveelheid informatie is van belang, maar de juiste informatie.

Goed van start

Met de meetgegevens en de 360 foto’s begint u goed geïnformeerd aan uw project. En ook uw adviseurs en partners kunnen meteen aan de slag met de juiste onderleggers. En met behulp van de VR tour kan men elk moment rondkijken in het gebouw.

Duurzame samenwerking

Site survey’s doe ik graag samen met iemand van uw team. Bovendien werk ik -indien gewenst- een tijdje bij u op kantoor. Zo blijven de lijnen kort en komen we snel tot resultaat.

Benieuwd naar de geheimen van uw project?

Kortom, de ervaring in 3D documentatie, zeer brede kennis van bouw- en ontwerpprocessen en een doelgerichte aanpak biedt Pieter Meier u unieke service. Maar boven alles ontrafel ik de geheimen van uw pand met groot plezier.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U wilt snel aan de slag met uw bouwproject. Ingenieursbureau Pieter Meier helpt u snel op weg met de juiste informatie van het bestaande gebouw.

Neem contact op en krijg antwoord op al uw vragen.

Contact
inmeten pand