Project Description

Winkelinterieur Den Bosch

Ace & Tate Den Bosch

De verbouw van retail begint met het bestaande winkelinterieur te meten en tekenen. Regelmatig doen we dit in samenwerking met ontwerpbureau Claessens Erdmann uit Amsterdam. Zo ook voor de nieuwe vestiging van Ace & Tate in Den Bosch.

Alleen relevante delen van winkelinterieur meten

Tijdens de inmeting van een winkelruimte is deze vaak nog in gebruik. Zo ook bij dit winkelpand in Den Bosch. Maar gelukkig kunnen we de kleding, rekken, voorraad etc. eenvoudig overslaan. Want we meten alleen doelgericht.  Dit bespaard veel tijd bij de uitwerking van de bouwtekeningen.

winkelinterieur meten plattegrond

Bouwkundige onderdelen

De nadruk ligt dus op de inmeting van de bouwkundige onderdelen van de winkelruimte. Kenmerkend voor een historisch pand in de binnenstad zijn alle schuine wanden, vrijwel niets is haaks. Dat is goed te zien op de plattegrond, geen probleem voor onze 3D laser.

winkelinterieur meten doorsnede

Hoogteverschillen

In de doorsnede tekeningen maken we hoogtes van de plafonds, balken en schuine vloeren inzichtelijk. Let ook eens op de extreem schuine wand in de dwarsdoorsnede. We geven dit ook aan op de plattegrond. Kortom alle informatie is aanwezig. Hiermee kan de ontwerper aan de slag, bijvoorbeeld in SketchUp of Revit.

installaties winkelinterieur meten

Installaties winkelinterieur meten en tekenen

Voor dit interieurproject hebben we ook de bestaande installaties aangegeven. Vaak worden delen hergebruikt, zoals bijvoorbeeld de luchtbehandeling. Ook deze informatie is voor de architect van belang. Zo hebben we ook alle stroompunten in het bestaande brandwerende plafond aangegeven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U wilt snel aan de slag met uw bouwproject. Ingenieursbureau Pieter Meier helpt u snel op weg met de juiste informatie van het bestaande gebouw.

Neem contact op en krijg antwoord op al uw vragen.

Contact