Project Description

inmeten winkelpand eindhoven
inmeten winkelpand eindhoven

Inmeten Winkelpand Eindhoven

Five Guys – Markt

Aan de Markt in Eindhoven de eerste Five Guys van Nederland. We deden de inmeting van het pand en de uitwerking van het ontwerp in samenwerking met Claesens Erdmann. De winkel heeft een complexe gevel. Bovendien is de plafondhoogte kritiek met het oog toekomstige installaties. Toch kostte het meten van het winkelpand slechts enkele uren.

meten winkelinterieur

3D lasermeten

We maken gebruik van een 3D laser van Leica Geosystems. Hiermee kunnen we doelgericht meten. Dit leidt snel tot een betrouwbaar meetresultaat. Meerdere meetposities worden tijdens het meetproces al in één 3D CAD bestand samengevoegd.

3D meten winkel

Verwerking meetgegevens

De data van de inmeting kan direct worden verwerkt door een tekenaar. Hierbij helpen snapshots van de meetpunten bij identificatie van de meetpunten. Bovendien maken we 360 foto’s of een 360 film zodat we later alles nog eens kunnen bekijken. En zo maakten we vlot plattegronden en doorsnedes van het interieur.

inmeten winkelpand plattegrond

Start project met betrouwbare gegevens

Vervolgens kon het restaurant met de nauwkeurige onderleggers ontworpen worden. Dit deden we in samenwerking met Claessens Erdmann. Ingenieursbureau Pieter Meier heeft ruime ervaring met laserscannen en 3D meten. Maar bovendien hebben we ook veel ervaring in de uitwerking van complexe winkel en leisure projecten. Dus we weten als geen ander welke informatie nodig is voor een vlotte start van uw retail project.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U wilt snel aan de slag met uw bouwproject. Ingenieursbureau Pieter Meier helpt u snel op weg met de juiste informatie van het bestaande gebouw.

Neem contact op en krijg antwoord op al uw vragen.

Contact