Project Description

inmeting bouwlokatie zandvoort
inmeting bouwlokatie zandvoort

Inmeting bouwlokatie Zandvoort

Inpassing tussen belendingen

Waar nu nog enkele loodsen staan, komt binnenkort een kleinschalig hotel. Op verzoek van de aannemer hebben we de belendingen gemeten. Zo kunnen we controleren of het plan van de architect past. In het terrein zijn grote hoogteverschillen, ook dit is in kaart gebracht. Een tijdige constatering van mogelijke knelpunten voorkomt verrassingen, bouwvertraging en kostenoverschrijdingen.

3D meting Autocad
3D meting Autocad

3D meten

Met behulp van 3D laser hebben we de omliggende bebouwing en de bestaande omtrek van het dak tpv de erfgrens gemeten. Dit deden we met vier meetposities; op het dak, vanaf de voorzijde en vanaf het terrein van de buren. Zo kan door middel van referentiepunten nauwkeurig in één digitaal bestand worden gewerkt.

inmeting bouwlokatie zandvoort

Uitzetten

Belendingen zijn aangegeven in grijs en te slopen delen ter plaatse van de erfgrens in rood. Bovendien is -in overleg met de aannemer- het startpunt voor het uitzetten bepaald. Deze assen onder 90° zijn aangegeven in blauw.

Snel aan de slag

Ingenieursbureau Pieter Meier heeft ruime ervaring met laserscannen en 3D meten. Maar bovendien hebben we ook kennis van complexe ontwerpprocessen. Dus we weten als geen ander welke informatie nodig is voor een vlotte start van uw bouwproject.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U wilt snel aan de slag met uw bouwproject. Ingenieursbureau Pieter Meier helpt u snel op weg met de juiste informatie van het bestaande gebouw.

Neem contact op en krijg antwoord op al uw vragen.

Contact